De klipper Anna van Elburgh is in 1899 gebouwd en heeft tot 1985 vracht vervoerd, eerst onder zeil, later als motorschip. Daarna is het schip verbouwd en onder zeil in de chartervaart terecht gekomen. Tegenwoordig vaart het schip met gasten over het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee.

Zeilen en genieten
Aan dek van de klipper Anna van Elburgh geniet u van uw zeiltocht. Wie wil, kan actief meehelpen bij het zeilen. Heeft u geen zeilervaring? De schipper neemt graag alle tijd om u tekst en uitleg te geven over het zeilen en het vaargebied. Wilt u lekker luieren en genieten van het weer en het water? Zoek een lekker plekje op voordek en laat het schitterende uitzicht aan u voorbij trekken.

Huiselijkheid aan boord
Benedendeks vindt u een knusse ruimte waar u samen kunt komen om te genieten van een lekkere maaltijd of een gezellige lange avond. In de goed uitgeruste open keuken kunt u zelf uw favoriete recepten bereiden.

Overnachten aan boord van de Anna van Elburgh
Na een dag op het water kunt u aan boord van de Anna van Elburgh blijven overnachten. In één van de hutten aan boord vindt u een comfortabel bed waar u lekker tot rust komt na een actieve dag. Alle hutten zijn voorzien van verwarming, koud zult u het dus niet krijgen!