Sail Kampen nodigt de landelijke, regionale en lokale pers van harte uit om verslag te doen van dit unieke evenement. Sail Kampen belooft in 2018 wederom het grootste landelijke paasevenement te worden. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, een SAILmarkt, het belooft een fantastisch weekend te worden.

In 2010 en 2014 besteedden verschillende media aandacht aan Sail Kampen. Enkele voorbeelden zijn het NOS journaal, Radio 1, de Telegraaf, Trouw, NRC, Hart van Nederland, Nu.nl, RTV Oost, de Persgroep, de Stentor en tal van andere regionale en lokale media.

De organisatie van Sail Kampen zal de pers regelmatig informeren via de website sailkampen.nl, via sociale media en door middel van de landelijke verspreiding van persberichten. Natuurlijk werkt de organisatie graag me aan reportages, artikelen, interviews en andere media-uitingen.

Aanmelden
Meld je eenvoudig aan voor de perslijst door een mail te sturen naar: info@sailkampen.nl. Wil je als journalist of persbureau aanwezig zijn en verslag doen tijdens het evenement? Vul dan het accreditatieformulier in. Dit formulier wordt hier binnenkort gepubliceerd. Persaccreditatie voor Sail Kampen 2018 is vindt voorafgaand aan het evenement plaats en is alleen mogelijk via het officiƫle accreditatieformulier.