Begin het Sail weekend goed door op vrijdagmiddag 30 maart 2017 deel te nemen aan het Business event dat plaatsvindt in de Stadsgehoorzaal van Kampen. Een interessant economisch congres voor ondernemers, sponsoren en andere betrokkenen vanuit het bedrijfsleven en overheid met als thema 'Duurzaamheid en circulair ondernemen'. Natuurlijk geheel in nautische sferen, in de geest van de Hanze en in stijl van het evenement.

Een toegangskaart voor het Business Event kost €75,- excl. btw per persoon. Hiermee krijg je toegang tot het middagprogramma van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief een drankje bij binnenkomst en de borrel in de netwerkpauze van het evenement.

Programma Business Event Sail 2018: 

13.00 uur Inloop gasten (koffie/thee/versnapering)
13.30 uur
Spectaculaire opening Business Event Sail Kampen
13.35 uur
Introductie door dagvoorzitter André van der Zee
13.40 uur
Bedrijfspresentatie en promotie van de sponsoren
13.45 uur
Gastspreker Heico van der Blonk (lector duurzame en circulaire economie Windesheim) spreekt over het thema: Duurzaamheid en Circulair ondernemen
14.15 uur
Call to action! De energieke regio presenteert...
14.30 uur
Pauze met drankjes en versnaperingen
15.10 uur
Prikkelende tafeldialoog o.l.v. de dagvoorzitter met Burgemeester Bort Koelewijn, Wethouder Geert Meijering en Gedeputeerde Eddy Van Hijum
15.45 uur
Aanbieden van het manifest voor verduurzaming van de weg- en waterroutes naar Kampen
16.00 uur
Avontuur! U ‘vaart’ mee met gastspreker Hans Bouscholte (voormalig wedstrijdzeiler van de Volvo Ocean Race) en trotseert de uitdagingen en gevaren op de wereldzeeën
16.45 uur
Afsluiting 

Aanvullend programma Business Event Sail 2018: 

De start van Sail Kampen volop beleven? Dat kan! Reserveer een zakelijk totaal arrangement inclusief toegang tot het Business Event in de middag in de Stadsgehoorzaal, een heerlijk vlootschouwdiner vanaf 17.30 uur aan boord van één van de schepen en toegang tot het VIPdeck tijdens het grootse openingsconcert vanaf 20.30 uur in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein.

Heb je interesse? Bekijk hier dan alvast de speciale partnerpakketten die hiervoor zijn opgezet of stuur een e-mail naar f.vdkolk@vdkinstallatiegroep.nl voor meer informatie, vragen en/of eventuele aanvullende wensen.

17.00 uur
Vertrek naar de schepen voor een vlootschouwdiner aan boord
17.30 uur
Vanaf het schip is de vlootschouw te bewonderen
20.00 uur
Ontvangst in het VIP-gedeelte voor het muziek- en entertainment avondprogramma

Binnenkort volgt hier de mogelijkheid om je aan te melden voor dit interessante Business Event en het aanvullende programma.