Wat een uniek nautisch sfeertje dit weekend in Hanzestad Kampen tijdens Sail 2018! Een geslaagd evenement dankzij iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd! Dank aan alle bezoekers, de vele vrijwilligers, organisaties en verenigingen die hier aan mee gewerkt hebben. We hebben het beste dat de stad te bieden heeft in de spotlights gezet! Maar...er is nog veel meer te ontdekken in onze mooie Hanzestad aan de IJssel. Daarom: welkom terug! 

Wellicht heb je de vele highlights van Kampen al ontdekt tijdens Sail: het prachtige stadsfront, de historische binnenstad, de iconische Bovenkerk, de Koggewerf en de vele bijzondere schepen aan de kade. Naast al deze populaire hoogtepunten heeft Kampen nog veel meer te bieden en is het de moeite waard om ook de minder bekende locaties en de wat meer verborgen pareltjes te ontdekken. Er worden elk jaar tal van evenmenten georganiseerd, bijvoorbeeld Kom in de Kas, Weg van Kunst, de Kamper Ui(t)dagen, het Creaspektakel, het grootste stripfestival van Nederland, Beach Kampen en Kerst in Oud Kampen

Winkelen in Kampen
is leuk dankzij de vele boetiekjes, eigentijdse speciaalzaken en hippe kledingwinkels. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in één van de vele koffietentjes, lunchrooms, cafés en restaurants. Ook leuk: combineer een dagje winkelen met een bezoek aan één van de musea of het prachtige theater.

Op de hoogte blijven van alles wat er te beleven valt in Kampen?
Kijk dan op www.stad.kampen.nl, like de facebookpagina Hanzestad Kampen of klik hier voor een overzicht van alle evenementen.

Wij hopen dat iedereen genoten heeft en heten je graag nogmaals van harte welkom terug in onze hartelijke Hanzestad Kampen!

Fotocredits voor: Kampen Kiek'n en Kampen in Beeld