Sail 2018

Het grootste paasevenement van Nederland

Welkom bij SAIL 2018

Het grootste paasevenement van Nederland

Kom met Pasen naar Kampen en geniet van het grootste Paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2018. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer...Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin, met hopelijk veel zon!Sail Kampen 2018 wordt groter dan alle voorgaande edities: een groots nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure. De historische Hanzestad Kampen, met het mooiste waterfront van Nederland, vormt hiervoor het decor. Zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn te bezichtigen aan de kade. Bewonder de vele historische schepen uit de Hanze en VOC tijd. Het nautisch erfgoed wordt gepresenteerd, er worden demonstraties gegeven, de Hanze geschiedenis komt tot leven en er zijn doorlopend optredens van shantykoren, straatartiesten, dweilorkesten, komieken en levende standbeelden. De meest populaire zanger van dit moment 'Dré Hazes' komt met een bandformatie, die dan enkel nog in Ahoy heeft opgetreden, naar Kampen. Uniek! Sail Kampen begint op vrijdagavond met de spectaculaire vlootschouw. Alle deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met volle zeilen en sfeervolle verlichting aan het publiek. Bewonder Kampen zelf vanaf het water tijdens het Sail-varen op de IJssel met het prachtige Kamper stadsfront op de achtergrond. Historische schepen varen af en aan en geven je het ultieme Sail gevoel. De Koggewerf geeft een uniek kijkje in het oude vissersleven. In de naastgelegen Oude Buitenhaven liggen de botters, punters en uiteraard de bekende Kamper Kogge, waaraan de stad haar middeleeuwse rijkdom heeft te danken. Het evenement wordt op maandag groots afgesloten met een spetterend vuurwerk.Beleef Sail Kampen 2018 en kom van 30 maart t/m 2 april naar Kampen!
Lees verder

Handige informatie

Contact

Handige informatie

Sail Kampen wordt georganiseerd door Stichting Sail Kampen. De volgende bestuursleden zijn samen met een aantal campagneteams al maanden druk om een vernieuwend en aantrekkelijk programma te presenteren:Voorzitter Frans van der KolkVicevoorzitter/Relatiebeheerder Politiek Bart-Jan GardebroekFinance en control Wout SlobNautisch Gerrit VeerVergunning en veiligheid Henk LastLogistiek Melvin BrandenburgMuziek Pieter BredewoldMarketing en PR Johan van der KolkHoreca Remmert KrantzJeugd Hendrik Jan HoutsmaSecretariaat Jacqueline Welling StuivenbeltWil je op de hoogte blijven van alles wat met dit mooie evenement te maken heeft? Dat kan! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de invulling van het programma, hier op www.sailkampen.nl wordt de komende tijd alles gepubliceerd wat met dit mooie evenement te maken heeft.  Heb je een vraag? Algemeen of aan één van de bestuursleden? Mail dan naar het secretariaat via info@sailkampen.nl of vul het contactformulier in op www.sailkampen.nl/contact. 
Lees verder

Een interessant economisch congres!

Business Event Sail 2018

Een interessant economisch congres!

Begin het Sail weekend goed door op vrijdagmiddag 30 maart 2017 deel te nemen aan het Business event dat plaatsvindt in de Stadsgehoorzaal van Kampen. Een interessant economisch congres voor ondernemers, sponsoren en andere betrokkenen vanuit het bedrijfsleven en overheid met als thema 'Duurzaamheid en circulair ondernemen'. Natuurlijk geheel in nautische sferen, in de geest van de Hanze en in stijl van het evenement.Een toegangskaart voor het Business Event kost €75,- excl. btw per persoon. Hiermee krijg je toegang tot het middagprogramma van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief een drankje bij binnenkomst en de borrel in de netwerkpauze van het evenement.Programma Business Event Sail 2018: 13.00 uur Inloop gasten (koffie/thee/versnapering)13.30 uur Spectaculaire opening Business Event Sail Kampen13.35 uur Introductie door dagvoorzitter André van der Zee13.40 uur Bedrijfspresentatie en promotie van de sponsoren13.45 uur Gastspreker Heico van der Blonk (lector duurzame en circulaire economie Windesheim) spreekt over het thema: Duurzaamheid en Circulair ondernemen14.15 uur Call to action! De energieke regio presenteert...14.30 uur Pauze met drankjes en versnaperingen15.10 uur Prikkelende tafeldialoog o.l.v. de dagvoorzitter met Burgemeester Bort Koelewijn, Wethouder Geert Meijering en Gedeputeerde Eddy Van Hijum15.45 uur Aanbieden van het manifest voor verduurzaming van de weg- en waterroutes naar Kampen16.00 uur Avontuur! U ‘vaart’ mee met gastspreker Hans Bouscholte (voormalig wedstrijdzeiler van de Volvo Ocean Race) en trotseert de uitdagingen en gevaren op de wereldzeeën16.45 uur Afsluiting Aanvullend programma Business Event Sail 2018: De start van Sail Kampen volop beleven? Dat kan! Reserveer een zakelijk totaal arrangement inclusief toegang tot het Business Event in de middag in de Stadsgehoorzaal, een heerlijk vlootschouwdiner vanaf 17.30 uur aan boord van één van de schepen en toegang tot het VIPdeck tijdens het grootse openingsconcert vanaf 20.30 uur in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein. Heb je interesse? Bekijk hier dan alvast de speciale partnerpakketten die hiervoor zijn opgezet of stuur een e-mail naar f.vdkolk@vdkinstallatiegroep.nl voor meer informatie, vragen en/of eventuele aanvullende wensen. 17.00 uur Vertrek naar de schepen voor een vlootschouwdiner aan boord17.30 uur Vanaf het schip is de vlootschouw te bewonderen20.00 uur Ontvangst in het VIP-gedeelte voor het muziek- en entertainment avondprogrammaBinnenkort volgt hier de mogelijkheid om je aan te melden voor dit interessante Business Event en het aanvullende programma.
Lees verder

Veel verschillende mogelijkheden!

Sponsoren?

Veel verschillende mogelijkheden!

Sail Kampen biedt ondernemers unieke en veel verschillende sponsormogelijkheden. In 2014 kwamen er ruim 230.000 bezoekers op dit grote nautische evenement af. Sail biedt jou als ondernemer de kans om je bedrijf bekend te maken aan een groot publiek. Ook besteden plaatselijke, regionale en landelijke media volop aandacht aan dit grootse evenement. Voor bedrijven heeft Sail Kampen een aantal verschillende sponsorpakketten samengesteld. Aan deze pakketten zijn allerlei leuke extra's gekoppeld zoals deelname aan het Businessevent, een relatie- of bedrijfsuitje of VIP-plaatsen bij een optreden van Dré Hazes en/of de Edwin Evers Band.  Download hier eenvoudig de Sail-partnerpakketten en bekijk welk pakket het beste aansluit bij jouw organisatie of bedrijf. Voor overleg of vragen over de sponsormogelijkheden is het mogelijk om contact op te nemen met Sail bestuursvoorzitter dhr. Frans van der Kolk.Mail:  f.vdkolk@vdkinstallatiegroep.nl Telefoon: 06-30999777.  Beleef Sail 2018 op een unieke manier als partner van dit grootse evenement! 
Lees verder