Business Event Sail 2018

Begin het Sail weekend goed door op vrijdagmiddag 30 maart 2018 deel te nemen aan het Business event dat plaatsvindt in de Stadsgehoorzaal van Kampen. Een interessant economisch congres voor ondernemers, sponsoren en andere betrokkenen vanuit het bedrijfsleven en overheid met als thema 'Duurzaamheid en circulair ondernemen'. Natuurlijk geheel in nautische sferen, in de geest van de Hanze en in stijl van het evenement.

Een toegangskaart voor het Business Event kost €75,- excl. btw per persoon. Hiermee krijg je toegang tot het middagprogramma van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief een drankje bij binnenkomst en de borrel in de netwerkpauze van het evenement.

Bekijk hier het volledige programma

Zakelijk totaalarrangement Sail 2018

De start van Sail Kampen volop beleven? Dat kan! Reserveer een zakelijk totaal arrangement inclusief toegang tot het Business Event in de middag in de Stadsgehoorzaal, een heerlijk vlootschouwdiner vanaf 17.30 uur aan boord van één van de schepen en toegang tot het VIPdeck tijdens het grootse openingsconcert vanaf 20.30 uur in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein.

Heb je interesse? Bekijk hier dan alvast de speciale partnerpakketten die hiervoor zijn opgezet of stuur een e-mail naar f.vdkolk@vdkinstallatiegroep.nl voor meer informatie, vragen en/of eventuele aanvullende wensen.

17.00 uur Vertrek naar de schepen. 

17.30 uur Vanaf het schip bewondert u de vlootschouw en geniet u van een dinerbuffet

20.00 uur Ontvangst in het VIP-gedeelte voor het muziek- en entertainment programma

Bekijk hier het volledige programma.

Hieronder bestel je jouw toegangskaart voor het congres. Maak een keuze tussen het Business Event of het Totaalarrangement: 

Business Event 2018 
Business Event 2018 zakelijk totaalarrangement