De Havana is een Duitse barkas van 1969. De Havana, oorspronkelijk ‘Klaboutermann’, is in 1969 als rondvaartboot gebouwd en heeft tot 2013 als zodanig o.a. in Borkum en Wilhelmshafen gevaren, met een capaciteit van 55 personen. In 2014 heeft ze een nieuw leven gekregen als bbq/partyboot in Kampen en is ze ingericht voor kleine groepen en meer comfort.

Kampen gaat verder dan de kade
In 2014 maakte de Havana tijdens de vorige Sail Kampen een van haar eerste vaarten in Kampen mee, met een geweldige wijnproeverij tijdens de vlootschouw. Dus 2018 is voor de Havana een soort jubileumjaar! De Havana biedt ook dit jaar weer exclusieve, bourgondische vaartochten in de IJsseldelta. Ideaal voor alles wat varend te vieren valt. De geur van de bbq komt je tegemoet, het mooiste stadsfront van Nederland glijdt aan je voorbij en er draait een lekker muziekje, terwijl jij het met je vrienden, collega’s of familie, gezellig maakt rond de bar of in de lounge.

Varen in Caribische sferen
Met haar Caribische sfeer aan boord is de Havana de ideale plek om met kleine groepen, groots te feesten. De Havana is een all-weatherschip. Onder ons panoramadak zit je altijd droog en uit de wind. Als het warm en zonnig is, kan rondom alles open. En boven de lounge kan dan zelfs het hele dak eraf, om een beetje bij te bruinen.

Ook eens zin in een bbqboot, of misschien een high tea op de IJssel?
Kijk op www.rederijhavana.nl naar de mogelijkheden, want het is pas feest, als je op een boot bent geweest!