De Hester biedt met 40 meter lengte een zee aan ruimte. Je kunt aan boord van deze tweemastklipper dan ook met een groot gezelschap genieten van een comfortabel verblijf. Help mee met het zetten van de zeilen of kom tot rust onder het genot van een lekker drankje, terwijl het schip naar uw bestemming vaart. Scheep in op de Hester en vaar mee langs de mooiste plekjes van Nederland!

Actie op het water
Met een groot dek, is er voor iedereen genoeg ruimte om te genieten van de zeiltocht. Kies een lekker plekje in de kuip en geniet met mooi weer van bijvoorbeeld een lekkere lunch in de stralende zon. Naast het zeilen is er ook tijd voor actie aan boord van de Hester. 

Gezellig samenzijn
De royale salon van deze klipper is door haar ruime opzet goed geschikt voor verschillende gelegenheden. Je kunt hier gezellig samen komen en van een heerlijke maaltijd genieten aan één van de tafels. De verzonken TV/leeshoek nodigt uit voor een goed gesprek onder het genot van een lekker drankje. De ruime kombuis bevindt zich in een afgesloten ruimte zodat gesprekken niet verstoord worden door keukengeluiden.

Overnachten aan boord van de Hester
Aan boord van de Hester kun je ook blijven overnachten. Na een actieve dag op het water kan je je hut opzoeken, waar je in één van de comfortabele bedden heerlijk tot rust komt.

Geschiedenis
De Hester is in 1898 gebouwd als vrachtschip. Nadat de zeilende vrachtvaart minder werd, is de Hester omgebouwd tot een comfortabel zeilschip en vaart zij tegenwoordig als charterschip op de Nederlandse binnenwateren.