Deze stijlvolle schoener en heeft een prachtige uitstraling en een stoere ambiance benedendeks. Ga je voor een actieve en mooie zeiltocht of gezellig ontspannen aan boord? Wat voor zeiltocht je ook wilt maken, aan boord van de Brandaris, wordt het een geslaagde tocht!

Alle ruimte voor een gezellige dag
Aan dek kan je heerlijk ontspannen. Je vindt er voldoende loop- en zitruimte en met een hoge reling is het schip ook voor de kleinsten optimaal beveiligd. Natuurlijk is er ook tijd om de handen uit de mouwen te steken, wanneer de zeilen gehesen worden. Met wel negen zeilen is het een indrukwekkend gezicht om over het IJsselmeer of de Waddenzee te zeilen.

Sfeervol samenkomen
De Brandaris heeft een gezellig interieur. Benedendeks vind je het dagverblijf, dat wat weg heeft van een gezellig café, met een knusse zithoek en een apart eetgedeelte. De keuken en bar bevinden zich ook in het dagverblijf en daarmee is het hier altijd gezellig.

Overnachten op de Brandaris
Na een actieve dag op het water kun je ook aan boord van de Brandaris blijven overnachten. In de hutten vind je stapelbedden en een wastafel met stromend water.

Geschiedenis
Deze stijlvolle schoener is in 1905 gebouwd om op de West-Europese kustwateren te varen. Na als moederschip van een Berlijnse zeilclub dienst te hebben gedaan, vaart het schip sinds 1986 met gasten over de Nederlandse binnenwateren.