Een tocht aan boord van Jannes van Campen staat garant voor een geweldige tijd op het water waarbij ontspanning en inspanning dicht bij elkaar liggen. Teambuilding als het op echt zeilen aankomt, de gezelligheid start zodra je aan boord stapt. Benedendeks vind je een prachtig bruincafé dat geheel in stijl is ingericht met hout dat afkomstig is uit één van de schepen van de Holland-Amerika lijn. Gezellig en knus maar met voldoende ruimte voor iedereen. Ook de Captains Lounge spreekt tot de verbeelding. Met zijn heerlijke plofbanken kom je hier echt even tot rust en geniet je van een welverdiend drankje of hapje. Of je ploft aan dek in de heerlijk zitzakken die je echt alles even doen vergeten.

Schoenerbrik Jannes van Campen, een zeilschip met 2 masten en indrukwekkende tuigage, ligt afgemeerd in Hanzestad Kampen, een stad die dankzij haar Hanzeverleden onlosmakelijk verbonden is met water. Jannes van Campen werd in 1936 oorspronkelijk gebouwd als vissersschip en heeft jaren dienst gedaan in nationale wateren. In de oorlog werd het schip geconfisceerd door de Duitsers en naar Hannover gebracht. Tegen het einde van de oorlog is het schip midden in de nacht door de rechtmatige eigenaar teruggehaald. De huidige eigenaar kocht het van een echtpaar op leeftijd dat ermee naar Portugal is gevaren, inmiddels is Kampen al 16 jaar de thuishaven van Jannes van Campen.

Met de sfeer aan boord en Kampen als decor kunnen we uw groepsuitje of bruiloft tot een onvergetelijke dag of beleving maken. Een tocht van 2 uur waarbij op de motor gevaren wordt, of een dagtocht waarbij, bij een gunstige wind, de zeilen gehesen kunnen worden. De mogelijkheden zijn breed en divers. De Jannes van Campen is geschikt voor uw bedrijfsuitje, vriendenuitje, relatiedag of verjaardag.

Daarnaast is Jannes van Campen door Kampen aangemerkt als trouwlocatie. Vele bruidsparen gaven elkaar het ja-woord in een geweldige ambiance.