De barkentijn Summertime is de enige viermaster in Nederland en alleen daarom al een indrukwekkende verschijning. Maak een zeiltocht langs de mooiste plekken van Nederland en geniet van je verblijf aan boord. Er is genoeg te doen aan boord dus niemand zal zich tijdens deze tocht vervelen. De bemanning heet je alvast van harte welkom!

Genoeg te doen aan dek
Op het ruime dek van de barkentijn Summertime kan je een comfortabel plekje zoeken om lekker te genieten van het weer en de voorbijtrekkende horizon. Wie dat wil is uitgenodigd te helpen bij het hijsen van de zeilen. In het gezellig ingerichte dekhuis bevindt zich een bar. Vanaf hier heb je ook bij minder goed weer een mooi uitzicht over het water. Met daarnaast onder andere een speedboot met banaan aan boord vermaakt men zich prima.

Een zee van ruimte benedendeks
Met een stijlvol houten interieur en veel ruimte benedendeks, biedt de Summertime voor iedereen een plek om te ontspannen. Aan de ruime tafels kan je samenkomen en genieten van lange avonden aan boord. In de goed ingerichte keuken is het mogelijk om een lekkere maaltijd bereiden. Aan boord van deze barkentijn vind je daarbij ook nog een bar met biertap, frisdrankenautomaat en een goede geluidsinstallatie.

Overnachten aan boord van de Summertime
Aan boord van de barkentijn Summertime kan je ook een meerdaagse zeiltocht maken. Je blijft aan het eind van de dag gewoon in één van de comfortabele hutten overnachten. De hutten zijn ruim en licht ingericht en allen voorzien van stromend water en verwarming.