De Willem Barentsz is met haar spierwitte romp, vele zeilen en teakhouten opbouw een majestueuze verschijning. Deze topzeilschoener is niet alleen een sfeervolle locatie voor al uw gelegenheden, het is ook een stoer zeilschip. De schipper geeft dan ook graag uitleg over het navigeren en kan ieders hulp bij het hijsen van de zeilen hard gebruiken! Kom samen met familie, vrienden of collega’s aan boord en geniet van een heerlijke dag op de Willem Barentsz.

Stijlvol genieten aan dek
Topzeilschoener de Willem Barentsz is tot in detail afgewerkt. Aan dek kan je in luxe genieten van een ontspannen tocht. Onder het genot van een lekker hapje en drankje is het op één van de bankjes genieten van bijvoorbeeld een goed gesprek. In het dekhuis bevindt zich een gezellige bar met een prachtig uitzicht over het water. Natuurlijk ben je ook welkom om een kijkje te nemen bij de schipper in de stuurhut.

Sfeervol samenkomen
Benedendeks bevinden zich twee salons waar je comfortabel kunt genieten van alle culinaire verrassingen die in de ruime kombuis bereid worden. Het teakhouten interieur geeft beide salons en warme uitstraling. De mogelijkheid de ruimte te kunnen verdelen is ideaal wanneer je bijvoorbeeld verschillende overleggen wilt voeren tijdens een zakelijke bijeenkomst of wanneer je tijdens een feest twee verschillende ruimten wilt creëren. Onderdeks bevindt zich tevens een tweede bar, waar je terecht kunt voor een lekker verkoelend drankje.

Trouwen op het water
De sfeervolle Willem Barentsz is ook de perfecte locatie voor julie trouwfeest. Maar wat denken jullie ervan om ook de huwelijksvoltrekking aan boord plaats te laten vinden? De Willem Barentsz is een officiële trouwlocatie in Enkhuizen, Almere, Amsterdam en Lelystad. Je kunt elkaar dus onder volle zeilen het Ja-woord te geven!

Geschiedenis
De 'Willem Barentsz' werd in 1931 te water gelaten. Nadat het schip in 1988 is omgebouwd vaart het als luxe dagtochtenschip over de Nederlandse binnenwateren.

Kijk voor meer informatie op: www.naupar.nl/schip/willem-barentsz/