Aan boord van de Alliantie kan je gezellig samen komen, samen de zeilen hijsen en genieten van de mooiste plekken van Nederland. Of je nu een pittoreske havenstad wilt bezoeken of van de natuur op de Wadden wilt genieten; je bepaalt zelf hoe uw vaartocht eruit ziet!

Genieten aan dek
Aan dek van de klipper Alliantie geniet je echt van de zeiltocht. Of je nou actief meedoet bij het zeilen of je doet het wat rustiger aan, er is genoeg ruimte voor iedereen. In de ruime kuip kun je gezellig samenkomen voor een lekker hapje en drankje en een goed gesprek.

Knus samenkomen
Ook in het knusse dagverblijf van de klipper Alliantie kan je met zijn allen samenkomen. Het houten interieur met sfeervolle koperen lampen nodigt uit tot lange, gezellige avonden aan boord. In de keuken aan boord is het mogelijk om voor de hele groep een lekkere maaltijd bereiden.

Overnachten aan boord van de Alliantie
Een dag op het water verleng je door aan boord van de klipper Alliantie te blijven overnachten. In één van de hutten aan boord kun je een comfortabel bed opzoeken. Alle hutten zijn voorzien van stromend water en verwarming.

Kijk voor meer informatie op: www.naupar.nl/alliantie