Het mooie nautische Kamper evenement staat weer voor de deur! Een evenement die zoveel mensen op de been brengt en waar we als inwoners en ondernemers van Kampen alleen maar trots op kunnen zijn.

Het vrachtschip de Visioen is in 2006, door Gerrit van de Veer en Ingela Abbing – van der Veer, omgebouwd tot Salonboot de “Veerman van Kampen”, een schip wat inmiddels niet meer weg te denken is uit het stadsfront van Kampen!

De Veerman van Kampen is tijdens Sail Kampen 2007 gedoopt. Ook hebben we veel leuke herinneringen aan de edities van 2010 en 2014. Per 1 januari 2018 nemen wij, Gerrit Visser en Martine Tromp het roer over. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat wij, als nieuwe eigenaren van het schip, deel mogen nemen aan Sail Kampen 2018.

Net als de vorige edities zullen wij met veel plezier, met de bezoekers van Sail Kampen, langs het prachtige stadsfront varen. De kapitein zal zijn kennis over de schepen aan de kade graag met u delen.

Onder het genot van een eventueel kopje koffie of een borreltje, kunt u even ontsnappen aan de drukte op de kade en alle schepen vanaf het water bekijken.

Graag verwelkomen wij u bij ons aan boord tijdens Sail Kampen 2018!

Technische gegevens:
Lengte 44.80 m
Breedte 7.25 m
Diepgang 1.60 m
Hoogte 7.50 m
Motor 450 pk

Capaciteit:
Maximale capaciteit 200
Zitplaatsen salon 100
Zitplaatsen dek 30
Zitplaatsen salondek 80

Kijk voor meer informatie op www.deveermanvankampen.nl