Voor een unieke en onvergetelijke gelegenheid, ben je aan boord van de Stedemaeght aan het juiste adres. Op dit imposante schip wordt elke bijeenkomst en ieder feest een groot succes. Een sierlijk interieur met prachtige accenten zorgt voor een sfeer van vervlogen tijden gecombineerd met het comfort van vandaag de dag.

Een bijzonder moment aan dek
Aan dek vind je een zee van ruimte. Het voordek leent zich bijzonder goed voor een huwelijksceremonie. Ook het middendek en het achterdek zijn een uitstekende locatie voor uw speech of toost. Er zijn verschillende zitplekken en vanaf het dek ben je zo in het dekhuis, waar zich een bar bevindt. Op dekniveau bevindt zich tevens de stuurhut, die gebruikt kan worden als VIP ruimte.

Interieur
De Stedemaeght is een schip met allure. Via een stijlvolle trap komt u in de salon. Het interieur kenmerkt zich door de kersenhouten betimmering. Hier kunt u met het hele gezelschap in stijl genieten van een exclusief diner. Op een klein podium is er ruimte voor een toespraak of entertainment.
In het achterschip bevindt zich een extra ruimte, de achterbar. In deze ruimte is plaats voor een spetterend feest. Met een bar, een dansvloer en verhoogde zitplekken kan het feest hier tot in de late uurtjes doorgaan.

Geschiedenis
Deze statige bark is in 1926 in Oslo in de vaart genomen als snelle walvisjager. Na 20 jaar werd het schip omgebouwd om als vrachtvaarder dienst te gaan doen. In 1991 is het schip naar Nederland gehaald en omgebouwd tot een prachtige driemasterbark. De Stedemaeght is in 1994 door toenmalige ZKH Prins Willem Alexander in gebruik genomen. Ook hebben we de eer gehad om toenmalige HM Koningin Beatrix ter gelegenheid van haar 25-jarig regeringsjubileum aan boord te mogen verwelkomen. Tegenwoordig vaart de Stedemaeght als het meest luxueuze schip over het IJsselmeer en is het dé locatie voor indrukwekkende relatiemarketing evenementen, gezellige personeelsuitjes, spetterende jubileumfeesten en majestueuze bruiloften.

Koningsvaart
De Stedemaeght is 1 van de uitgenodigde schepen geweest tijdens de koningsvaart op het IJ.

Kijk voor meer informatie op: https://www.naupar.nl/schip/stedemaeght/