Er is ontzettend veel te doen in de binnenstad van Kampen tijdens Sail Kampen. Bestudeer alvast de plattegrond: 

pdf
Plattegrond van Sail Kampen 2018

Sail Entree  
Voor een gedeelte van het evenemententerrein vraagt Sail Kampen €3,- per persoon voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. Vervolgens ontvang je een polsbandje (deze is alle dagen geldig).
Het betaalde gedeelte is om precies te zijn: als je van de brug af komt en rechtsaf gaat de IJsselkade op, tot de hoek bij de Oudestraat. Dat gedeelte van de binnenstad is het betaalde gedeelte. Daarmee heb je alle dagen toegang tot dit terrein. De bewoners aan de IJsselkade, die in het betaalde gedeelte wonen van het Sail Kampen Evenemententerrein ontvangen een polsbandje van de organisatie.

Met de auto naar Kampen
Als je met de auto naar Kampen komt is het goed te weten dat je de auto niet in Kampen zelf kan parkeren. Er is een speciale parkeerlocatie ingericht op het industrieterrein N50. Vanaf deze parkeerlocatie rijden er pendelbussen van en naar het evenemententerrein. Het parkeren is gratis, voor een retourtje met de pendelbus betaal je €3 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee met de pendelbus.

Auto parkeren
In de binnenstad kun je niet met de auto komen. Bezoekers kunnen daarom hun auto parkeren bij bedrijventerrein N50. Volg de P-Evenement Kampen route op de gele borden. Vergeet niet je navigatie uit te zetten als je deze borden ziet. Vanaf deze locatie rijden er pendelbussen heen en weer naar de 3e Ebbingestraat. Het parkeren is gratis, voor een retourtje met de pendelbus betaal je €3 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee met de pendelbus.

Met de trein naar Kampen
Kies dan voor Station Kampen. Voor actuele reisinformatie kijk je hier.  Er reizen gastheren en gastvrouwen mee om je alvast van informatie te voorzien.

Inwoners en ondernemers
Informatie over parkeren en bereikbaarheid voor de bewoners van de binnenstad vind je hier.