Sail Kampen 2018 biedt bezoekers tijdens de Paasdagen de ultieme nautische beleving. Wat is er nou mooier dan vanaf de kade tientallen schepen te bekijken die voorbij varen over de IJssel? Juist, zelf meevaren op één van deze prachtige schepen. Een plekje aan boord veilig stellen kan nu al, want de ticketverkoop is sinds kort live.

De ultieme Sail-beleving
De zeilen bol van de wind. Het rustgevende kabbelen van het water. Het schip zachtjes schommelend op de golven. Wie een kaartje koopt voor het zeilen tijdens Sail, is verzekerd van de ultieme Sail-beleving. Natuurlijk ook op de wal valt er genoeg te beleven, maar er kan niets op tegen een tochtje op één van de historische schepen die deelnemen aan Sail. Zo krijgt de bezoeker het beste zicht op al dat andere varende moois en kan het Kamper stadsfront in al haar glorie bewonderd worden. De vaartocht duurt ongeveer 1 uur. 

Voordelige tickets
Tickets zijn te krijgen in de voorverkoop. Deze zijn voordeliger en zo is de passagier alvast verzekerd van een plekje aan boord. Op de dag zelf worden zo lange rijen vermeden. De tickets zijn niet gebonden aan een dag of schip. Volwassenen 7,50 euro. Voorverkoop: 6 euro. Kinderen van 4 tot 12 jaar 2,50 euro en in de voorverkoop voor 1,50 euro Kinderen tussen 12 en 18 jaar 5,00 euro, voorverkoop: 4 euro. Kinderen tot 4 jaar varen gratis mee. Kijk op www.sailkampen.nl voor meer informatie of volg het evenement op facebook via ‘Sail Kampen official’.