Op veel plaatsen in de stad barst het tijdens Sail 2018 van de acts en optredens. De Plantage, het Unieplein, het Van Heutszplein, overal is het gezellig! Het is vanaf nu al mogelijk om je tickets voordelig aan te schaffen in de voorverkoop. Ga naar www.sailkampen.nl/tickets en reserveer je plek. Zo weet je zeker dat je niks hoeft te missen want voor de concerten in de grote feesttent geldt vol=vol.

Groots openingsfeest
Vrijdagavond vindt het grote openingsfeest in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein plaats. Sail Kampen 2018 begint geheel in nautische stijl met een bijzonder optreden van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De 53 muzikanten verzorgen een spetterend optreden. De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek, van symfonische blaasmuziek tot en met jazz en pop met veel entertainment. De kapel is bekend bij het grote publiek door diverse optredens op radio en televisie. Daarnaast treden ze regelmatig op in het buitenland. Samen met Humphrey Campbell en de Kamper zangeres Cindy Oudshoorn blazen ze het dak eraf! Vervolgens gaat het feest door met de Edwin Evers band. De beste muzikanten van Nederland geven, onder leiding van Edwin Evers, een onvergetelijk optreden vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De Edwin Evers Band staat gerant voor 100% puur feest!

Hollandse avond
Reserveer de zaterdagavond alvast in je agenda voor een echte ‘Hollandse avond’. Het concert begint in stijl met een optreden van de Kamper band ‘Loat Goan’. Als de band ‘Loat Goan’ spelen de muzikanten van No Brakes bekende Nederlandstalige liedjes van o.a. de Zangeres Zonder Naam, Imca Marina, Wolter Kroes en vele anderen. Het feest gaat daarna door met niemand minder dan Django Wagner. Een veelzijdige sfeermaker, gevoelig en serieus op zijn tijd maar ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Django Wagner is bekend van ‘Kali’ en ‘Mooie Blauwe Ogen’ maar ook van de duetten met Antje Monteiro en Frans Duijts. Na Django Wagner is het de beurt aan Kamper zanger Stef Ekkel. Op 4-jarige leeftijd vermaakte hij al gasten in café de Boterton in Kampen. Inmiddels is Stef Ekkel uitgegroeid tot een bekende Nederlandse artiest met hits als ‘de Woonboot’, ‘Waarheen, Waarvoor’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’. Tenslotte gaat het dak eraf met de meest populaire Nederlandstalige artiest van dit moment: André Hazes. Hij komt met een bandformatie naar Kampen die dan nog enkel heeft opgetreden in Ahoy. Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. André Hazes gaat als een trein en staat garant voor een fantastisch feest met de vele hits die hij inmiddels op zijn naam heeft staan!

VIP tickets beschikbaar
Als VIP aanwezig zijn tijdens de concerten? Dat kan! Er is plek voor meer dan 400 genodigden in het speciaal hiervoor ingerichte VIP-gedeelte. Klik voor meer informatie en het bestellen van de kaarten hier.

Ga naar de website www.sailkampen.nl/tickets en reserveer je kaarten alvast voordelig in de voorverkoop!

Beleef Sail Kampen 2018 van 30 maart t/m 2 april!

Kijk voor meer informatie op www.sailkampen.nl  of op volg het evenement op facebook via ‘Sail Kampen Official’. Zo hoef je niets te missen!