Van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april wordt het grootste Paasevenement van Nederland georganiseerd: Sail Kampen 2018. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer...Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin, met hopelijk veel zon! Sail Kampen 2018 wordt groter dan alle voorgaande edities: een groots nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure. De historische Hanzestad Kampen, met het mooiste waterfront van Nederland, vormt hiervoor het decor.

Als organisatie zijn wij op zoek naar vrijwilligers die tijdens deze dagen ons kan ondersteunen om van Sail een fantastisch evenement te maken! Meld je aan voor een onvergetelijke ervaring achter de schermen bij een groot evenement. Voor de vrijwilligers stellen wij kaarten beschikbaar voor de feesttent op vrijdag voor het Marinierskapel en de Edwin Evers band en bieden wij gratis toegang tot het betaalde evenemententerrein. Daarnaast houdt de organisatie rekening met een natje en een droogje.

Wil jij je graag aanmelden als vrijwilliger of wil je wat meer informatie ontvangen? Mail dan naar Melvin@kamperevents.nl. Wij nemen dan contact met je op!