Elke avond is het feest op het plein! Geniet tijdens het Sailweekend van diverse optredens waaronder de Marinierskapel met zangeres Cindy Oudshoorn en Humphrey Campbell, de Edwin Evers band, André Hazes, Stef Ekkel, Django Wagner, Loat Goan en diverse professionele DJ’s. Wacht niet langer meer met het bestellen van kaarten want beide concerten zijn bijna uitverkocht!

Groots openingsfeest SAIL Kampen 2018

Het grootse openingsfeest in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein begint geheel in nautische stijl met een bijzonder optreden van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De 53 muzikanten verzorgen een spetterend optreden. De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek, van symfonische blaasmuziek tot en met jazz en pop met veel entertainment. De kapel is bekend bij het grote publiek door diverse optredens op radio en televisie. Daarnaast treden ze regelmatig op in het buitenland. Samen met Kamper zangeres Cindy Oudshoorn en zanger Humphrey Campbell blazen ze het dak eraf! Humphrey Campbell is één van de meest toonaangevende vocalisten in het Nederlandse muzieklandschap. Met zijn vertolkingen van jazz standards zong hij onder andere regelmatig in het Concertgebouw. Later op de avond gaat het feest door met de Edwin Evers band. De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De Edwin Evers Band staat gerant voor 100% Puur Feest!

Ruim 300 extra plaatsen gecreëerd voor de Hollandse avond

De Hollandse avond op zaterdag blijkt enorm populair. Het concert was eigenlijk uitverkocht maar het is de organisatie gelukt om nog 300 extra plaatsen te creëren. De Hollandse avond begint met een optreden van Kamper zanger Stef Ekkel. Op 4-jarige leeftijd vermaakte hij al gasten in café de Boterton in Kampen. Inmiddels is Stef Ekkel uitgegroeid tot een bekende Nederlandse artiest met hits als ‘de Woonboot’, ‘Waarheen, Waarvoor’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’. Het feest gaat daarna door met niemand minder dan Django Wagner. Een veelzijdige sfeermaker, gevoelig en serieus op zijn tijd maar ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Django Wagner is bekend van ‘Kali’ en ‘Mooie Blauwe Ogen’ maar ook van de duetten met Antje Monteiro en Frans Duijts. Na Django Wagner is het de beurt aan de Kamper band ‘Loat Goan’. Als de band "Loat Goan" spelen de muziekanten van No Brakes bekende Nederlandstalige liedjes van o.a. de Zangeres Zonder Naam, Imca Marina, Wolter Kroes en vele anderen. Tenslotte gaat het dak eraf met de meest populaire Nederlandstalige artiest van dit moment: André Hazes en band. Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. André Hazes gaat als een trein en staat garant voor een fantastisch feest met de vele hits die hij inmiddels op zijn naam heeft staan!

VIP kaarten beschikbaar

Voor de feestelijke openingsavond én voor de Hollandse Avond zijn nu ook VIP kaarten beschikbaar. Met een VIP ticket heb je toegang tot de speciale VIP-Area met perfect zicht op het podium. Je wordt de hele avond verwend met luxe hapjes en je kunt in de VIP-lounge gratis drinken. Daarnaast is er voldoende ruimte om te netwerken. De prijs voor een VIP-ticket is €175,- inclusief btw per avond. Je reserveert jouw VIP-ticket eenvoudig en snel via het bestelformulier op de website www.sailkampen.nl.

Reguliere ticketprijzen

Ticket: €22,50 | Voorverkoop: €20,00 per persoon

Passe-partout kaart voor beide concerten op vrijdagavond 30 maart en zaterdag 31 maart €40,00 |Voorverkoop: €37,50 per persoon

Ticketprijzen zijn inclusief 4 munten van €1,25

Direct tickets bestellen: klik hier